Diğer

Seni Endişeden Kurtaracak ve Mutlu Edecek Kitaplar

#EvdeKal döneminde kendime daha çok kitap okumam gerektiğini söyledim. Bunu sözde bırakmadım. Daha fazla okuyorum, çok daha fazla. Kurgu ve kurgu olmayan yazılar arasında mükemmel bir denge sağladım. Bazıları içinde kay-bolduğum hikayeler, bazıları yemek kitapları… Birkaç tane de zihin ve vücut üzerine okuduğum da var. İşte bu dönemde keyfini yerine getirecek kitap tavsiye-leri.

Mutluluk Projesi

Bakış açısı, kahkaha ve yaşama dair tavsiyelerinin mükemmel karışımı. Yazar Gretchen Rubin, bir yıl boyunca devam ettiği araştırmalarının bulgularını aydan aya, bölümden bölüme paylaşıyor. Seni düşündürüyor ama yazım dili nedeniyle kitabı sindirmek çok zor değil. Mevcut şartlarda okumak gerekli; gerçekten neyin önemli olduğunu hatırlatıyor.

Birimiz Yalan Söylüyor

Bu kitabı kafa dağıtma kitabı olarak tarif edebilirim. Kitabı okurken içinde kay-bolacaksın. “Bunu kim yaptı” sorularının arasına dalacaksın. Bir türlü kapa-tamadığın çekici televizyon programlarından bile daha sürükleyici olduğunu söyleyebilirim.

Küçük Prens

Aranızda Küçük Prens kitabını duymayan sanırım yoktur. Bu oldukça kişisel bir seçim. Çünkü beni özellikle annemle olan hatıralarıma götüren bir kitap… Seni çocukluk filmlerine ve kitaplarına doğru bir yolculuğa çıkarmak için bunu tavsiye ettim. Sevdiklerinle ilgili düşünmek için iyi bir fırsat!

Düşünce Gücüyle Tedavi

Küçük bir rahatsızlıktan daha büyük rahatsızlıklara kadar hastalıklarımızın bastırdığımız duygular, baş edemediğimiz durumlar ve korkularımızdan kaynaklı olduğunu anlatıyor Louise Hay Düşünce Gücüyle Tedavi kitabında. Bedensel ve zihinsel sağlık hakkında hayatımızda farklı bir pencere açabilen bir kitap.

Mutfak Sırları

Ünlü Şef Anthony Bourdain’in aşçılık hayatını anlatan oldukça sürükleyici bulduğum bir kitap. Yemeğe ve mutfağa oldukça meraklıyım. Bu aralar çokça vaktimiz olduğu için açıkçası günlerim mutfakta geçiyor. Kitapta birinci sınıf restoranlardan, sahil barlarına, Tokyo’dan, Paris’e birçok anı var. Mutfağa bayılanların da seveceğine eminim.

Bize Katıl

instax dünyasındaki yeniliklerden ve kendi başına yap fikirlerinden (DIY) haberdar olmak için bize katıl!

Bize Katıl
ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye