Mini 11 Mini LiPlay Square SQ6 Square SQ20 Diğer

instaxını Evde Kullanman İçin 7 Eğlenceli Yol

Kendini mutlu etmenin yeni yollarını mı arıyorsun? Eminim Instagram filtrelerinin ve TikTok videolarının tamamını gördün. Ama sana yeni bir enerji verecek önerilerim var. Hadi instax’ını al ve benimle birlikte keşfetmeye başla.

1- Seni yavru köpeğim Alfie ile tanıştırayım. Tacını ve bıyığını beğendin mi? Bunu nasıl mı yaptım? Elbette instax mini LiPlay kullanarak. LiPlay uygulamasındaki sana uygun çerçeveleri seçip onları favorilerine kaydedebilirsin (LiPlay’in yanında yer alan 1, 2, 3 tuşlarını kullan) Dileğini seç ve görüntün ile muhteşem eşleşmeyi tamamla. Kameranın karşısında istediğim pozu bulmaya çalışırken çok keyif aldım. Sen ve arkadaşların mutlaka denemelisiniz ve eğlenceli sonuçları birlikte görmelisiniz!

2- Evinde bulunan “sıkıcı” nesnelerle rastgele soyut desenler ve sanat eserleri oluşturmaya ne dersin? Ben bunları şans eseri yakaladım! Sol üstteki fotoğraf dışarıda gün ışığı altında dinlenirken çekildi.
Çıkan desenler çok güzel değil mi? Diğer fotoğrafta ise su, buz ve telefonun flaşı var. Bardağın altına flaşı açık halde telefonumu yerleştirdim ve bu görüntüyü elde ettim. Bu muhteşem pembe için yaban mersini suyu kullandım ve tabi baloncuklar için soda ekledim. Üzerine buz ilave ettim. Dikkatli bakarsan onları görebilirsin. instax SQ20'nin dijital ekranı sayesinde bu kareleri yakalamak zor olmadı. Hadi kameranı al ve mutfağa git, neler yapabiliyorsun bana göster!

3- Arkadaşlarınla en sevdiğiniz fotoğrafları mini Link printer ile bas ve onlara sürpriz yap!

4- Bir makyaj ya da yüz boyama challengeına hazır mısın? Hem de sadece 5 dakikada? Evet! instax’ın önündeki ufacık selfie aynasını kullanarak bunu yapabilir misin? İnan bana, göründüğünden daha zor! Makyajın bittiğinde #InstaxSelfieMirrorChallenge etiketi ile sonuçları benimle paylaş. Ben bu iş için SQ6 kameramı kullandım ama unutma instaxların çoğunda selfie aynası var.

5- Ev yapımı bir kart oyunu hazırlayalım! Seçtiğin iki temadaki baskıların ile bunu yapabilirsin. Ben instax mini 11’den aldığım baskıları kullanmaya karar verdim. Yavru köpeğimin fotoğrafları ve çiçek fotoğrafları. Sen ve rakibin tema tercihinizi yapın. İşte bunlar sizin yeni eşleşmeleriniz. Nasıl olduğunu biliyorsun. Aynı temadan 3 fotoğrafı bulan kazanır. Unutma, bu oyunu oynamak için her temadan en az 5 baskıya ihtiyacın var.

6- Hiç denenmemiş bir amuda kalkma çalışması! İşte ellerimin yerinde ayaklarım, ayaklarımın yerinde ellerim. TikTok’taki baş aşağı challenge’ı gibi… Neden bu anın baskısını almayasın? Ben instax SQ20’yi kullandım. Zaman ayarlayıcısı denedim ve ekranıma 4 farklı fotoğrafımı yerleştirdim. Sen tabi ki diğer instaxlar ile de bu anların fotoğrafını çekebilirsin.

7- Perspektif oyununa var mısın? İşte burada lale ile çekilmiş bir fotoğrafım var (nesneyi instax kameranın hala odaklama yapabileceği bir uzaklığa yerleştirdiğine emin ol) Fotoğrafı çekmesi için kardeşimden yardım istedim ve o lalenin eteğimmiş gibi görünmesi için beni yönlendirdi. Biz manuel ayarlama yaparak instax mini 9 kamera ile bu fotoğrafı bastık ama bu oyunu tüm model instaxlar’ın ile de yapabilirsin.

Instax’ını kullarak neler yaptığını duymayı çok isterim.

Yaratıcı fikirlerini ve benimle #instaxathome #çekmekyetmezpaylaş etiketleriyle paylaş. Biz de sosyal medya hesaplarımızda yer verelim.

Bize Katıl

instax dünyasındaki yeniliklerden ve kendi başına yap fikirlerinden (DIY) haberdar olmak için bize katıl!

Bize Katıl
ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye