KAMERA & FİLM UYUMU

instax ile çektiğin birbirinden güzel fotoğrafları basmak için sabırsızlanıyorsun değil mi?

instax fotoğraflarına yakalanan en eğlenceli anlarının basılı hallerine bir an önce kavuşmak ve herkesle paylaşmak istediğini biliyoruz. Fotoğraflarını, tarzını yansıtabileceğin harika baskılara çevirebilmek için instax ürünlerini doğru şekilde eşleştirdiğinden emin olman yeterli!

Peki hangi instax ile hangi filmi kullanabileceğini biliyor musun? İşte yanıtı...

Aşağıdaki listede hangi instax ile hangi filmi kullanman gerektiğini görebilirsin. Çektiğin kareleri bizimle de paylaşmak istersen ne yapman gerektiğini zaten biliyorsun #çekmekyetmezpaylaş

-Mini11

Otomatik pozlama yapılabilen yeni ve çok sevilen Instax modeli mini11 ile Instax’ın tüm mini filmlerini kullanabilirsin.

 -Mini40

Siyah rengi ve metalik ayrıntılarıyla tarzında şıklık sevenlerin tercihi olan mini40 ile Instaxladığın anıları bastırmak için instax’ın tüm mini filmlerini seçebilirsin.

 -Mini 90

Kendin için makro modu ve başarılı flaşıyla harika karelere imza atabileceğin mini90’ı seçtiysen baskı sırasında instax’ın tüm mini filmleri bu model için uygun olacak.

-Mini LiPlay

En küçük olduğuna bakma! 2'si 1 arada özellikli ve eğlenceli mini LiPlay ile tüm mini instax filmlerini kullanabilirsin.

-SQ1

Senin tarzın daha geniş baskılar alabileceğin kare formatlı SQ1 ise o zaman tüm instax Square filmlerini tercih edebilirsin.

 -SQ6

Kare formatıyla “dikey mi yatay mı” ikileminden kurtaran SQ6 ile tüm Square filmleri seçebilirsin.

 -SQ20

Fotoğraflarınla eğlenmeyi seviyorsan filtre özellikli ve kolaj yapabileceğin SQ20’yi seçmiş olmalısın. Harika özelliklerle donatılmış olan SQ20 ile tüm instax Square filmlerini kullanabilirsin.

-Wide 300

Bütün sevdiklerini tek kareye toplamayı isteyen ve kalabalık eğlenceleri kaçırmayanların favorisi Wide 300 ile tüm instax Wide filmleri tercih edebilirsin.

 YAZICI & FİLM UYUMU(YAZICINA GÖRE FİLM SEÇİMİ)

Tüm renkleri kullanabildiğin yüksek kaliteli instax filmlerinden şahane baskılar almak için instax yazıcı kullanman yeterli. Üstelik yazıcına kartuş takmak zorunda değilsin!

-Share SP-3 SQ

Sabırsız Instaxcıların en sevdiği popüler yazıcı tabii ki hızlı mı hızlı Share SP-3 SQ oluyor. Onunla tüm instax Square filmleri basabilirsin.

-Mini Link

Baskı modlarıyla ortamı sallamayı seven instaxcıların tercih ettiği yazıcı Mini Link ile tüm instax mini filmleri kullanman mümkün.

-Mini Link SE

Nintendo SwitchTM'inden baskı alabilmenin en kolay ve en tarz yolu tabii ki Mini Link Special Edition! Mini Link SE ile tüm instax mini filmleri basabilirsin.

SATIŞTA OLMAYAN INSTAX MODELLERİ İÇİN FİLM SEÇİMİ

Kullandığın instax ürününü listemizde bulamadıysan sakın telaşlanma. Çünkü şu an satışta olmayan Instaxlar için de filmler mevcut.

Eğer yazıcın Instax Share SP – 1, Instax Share SP – 2 modellerinden biriyse Tüm mini  Filmleri tercih edebilirsin.

Kameralar arasındansa SQ 6 Tailor Swift Edition ve SQ 10 serileri için tüm Square filmleri, Wide 210 içinse tüm Wide filmleri kullanabilirsin.

Tüm mini Filmleri tercih edebileceğin Instax kameraların listesiyse şu şekilde:

  • Hello Kitty
  • minion
  • mini 7
  • mini 7S
  • mini 8
  • mini 9
  • mini 25
  • mini 50
  • mini 70

Bize Katıl

instax dünyasındaki yeniliklerden ve kendi başına yap fikirlerinden (DIY) haberdar olmak için bize katıl!

Bize Katıl
ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye
;