Anı Hediye Dekorasyon Diğer

Instax Aksesuar Seçenekleriyle Efsane Ol

Harika anlarını fotoğraflamak için Instaxını hep yanında taşımaktan vazgeçemiyorsan artık çok daha şanslısın. Çünkü eğlenceli ve şık Instax aksesuar seçenekleriyle stilini baştan yaratabilirsin. Tarzın da en az çektiğin fotoğraflar kadar beğenilsin istersen Instax çanta, Instax albüm ve Instax dekoratif aksesuarlarına herkesten önce göz atmalısın!

INSTAX ÇANTA İLE HER TARZI KOLAYCA YAKALA

Instax sahiplerinin renkli kişilikleriyle sıradan şeylerden hoşlanmadığını biliyoruz. Bu yüzden sana çok beğeneceğin harika bir Instax Çanta koleksiyonu hazırladık. İster Mini ister Square fark etmez; hepsi için muhteşem renk ve modellerle yanındayız. Pembeler, maviler, sarılar ya da puantiyeler... Biri ya da belki de birden fazlası her güne farklı bir tarz yansıtman için sana yardımcı olacak.

Klasik sevenleri de unutmadık! SQ Instax çanta gri, rose gold ve siyah renk seçenekleriyle şıklığına şıklık katacak.

Ayrıca Instax Mini 11 çanta modellerinde de siyah ve beyaz renklerle klasik kombinlerini tamamlayıp casual bir çizgi yakalayabilirsin.

HİKAYENİ INSTAX ALBÜM İLE TAMAMLA

Instax fotoğraflarını saklamak, onlara farklı bir hikaye yazmak için Instax albümden daha iyi ne olabilir ki...

Mini fotoğrafların için Laporta, Mini 11 ya da Instax Mini 9 Albüm’e göz gezdirebilir, kare fotoğraflarını saklarken Square Cep albüm modellerini tercih edebilirsin. Tek yapman gereken desenli, çizgili ya da puantiyeli Instax albümlerden birini ya da hepsini seçmek olacak.

Eğer “ben sınırlara sığmam” diyenlerdensen, Instax Büyük Albüm tam sana göre!

Çok kullanışlı ve şık tasarımlı Instax albüm modellerini ister kendin için istersen de sevdiklerine hediye hazırlarken kullanabileceğini sakın unutma! 

HEM HEDİYELİK HEM KULLANMALIK

INSTAX DEKORATİF AKSESUARLAR

Instax için hayatında daha fazla yer açmaya hazır mısın? Çok zevkli ve bir o kadar da kullanışlı Instax aksesuarlarıyla bulunduğun her ortam seni yansıtacak!

Peki, hayatını daha fazla Instaxlamak için neler yapabilirsin? Instax aksesuar seçenekleri arasından en beğendiklerini günlük yaşamının vazgeçilmez bir parçası haline getirmek için hiç vakit kaybetmeden harekete geçebilirsin.

En sevdiğin fotoğraflarını müthiş tasarımıyla öne çıkan Instax Metal Film Kutuları’nda özenle saklayabilirsin. Özgürce sergilemek istediğin fotoğrafların için de onlarca seçenek var. Renkli mandallar ve çerçeveler içeren Instax mandal setleriyle odanın en sevdiğin köşesine bir fotoğraf askısı hazırlayabilirsin. Biraz daha neşeli ve hareketli bir sergi tasarlamak içinse şeker gibi renkleriyle insanın ruhunu aydınlatan Puantiyeli Mandal Setini kullanabilirsin.

En özel anların için Akrilik Çerçeveler ve papatya dekorlu Instax Vakumlu Fotoğraf askısı evin her odasına uyacaktır. Çalışma masasına ya da köşe sehpasına kullanabileceğin ürünse Instax Fotoğraf Ağacı olabilir.

Harika renkleriyle aklını başından alacak güzellikteki boyun askılarıyla Instaxını güvenle taşıyabilirsin. Sempatik ve rengarenk anahtarlıklarla gerçek bir Instaxcı olduğunu yanında Instaxın yokken de ilan edebilirsin. Instax anahtarlıkları ise çantana veya anahtarlığına takarak tarzına tarz katabilirsin.

Bize Katıl

instax dünyasındaki yeniliklerden ve kendi başına yap fikirlerinden (DIY) haberdar olmak için bize katıl!

Bize Katıl
ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye ig:instaxturkiye
;